Østerbro 29/7
I denne uge begynder vores faste stadeholdere så småt at vende tilbage: er olivenolien ved at slippe op, kan du lørdag finde Kransehuset på Sankt Jakobs Plads. Pinotageshoppen kommer med lidt til salatskålen – og med friskskårne buketter til at pynte på spisebordet.
Apropos spisebordet, så skal du selvfølgelig huske at købe kød fra Landlyst – og til kødet hører vin fra PinotageShoppen, øl fra Kransehuset eller cider fra KysØko. Fra grøntafdelingen er der nyheder på vej – de første porrer og de første artiskokker er ankommet til Bisgaards Butik.
Prøv artiskok, kartoffel og hvidløg i en skøn forening: kartoflerne skæres i skiver på ½ cm tykkelse, artiskokkerne gøres i stand og skæres i kvarte (alt efter størrelse). Kom godt med olivenolie i en dyb pande og sauter langsomt artiskokker og kartofler sammen til de er møre. Krydr undervejs med salt, peber, rigeligt frisk hvidløg og en krydderurrt efter smag. Du kan også dryppe lidt citronsaft på til sidst. Sammen med en grøn salat er det fint tilbehør til en grillet svinekotelet.
STADEHOLDERE
You must be logged in to post a comment.