Østerbro 22/6
Søndag er det sankthansaften, og dermed er det i denne weekend også sidste chance for at nyde de forrygende asparges fra Svanholm. Du kan spise dem til både okse- eller lammekødet fra Æblegården Holev, svinekødet fra Landlyst – eller du kan tilberede dem med æggene fra Bosoyregård, som du også finder hos Landlyst: prøv et pocheret æg, anrettet med en salat af tykke asparges, høvlet i tynde strimler, dressed up med olie, citronsaft og en sennep – selvfølgelig serveret med en tynd skive ristet ølandsbrød fra Svaneke Brød – som en lille starter, smid så et par gode bøffer eller koteletter på grillen og server med salat. Slut af med lagret gouda fra Nell’s Cheeses og en gang jordbær og drik godt med cider fra KysØko og det lokale Bicycle Brewing til det hele. Skru godt op for musikken, og se trygt frem til mandag, med visheden om at asparges faktisk dæmper tømmermænd …
STADEHOLDERE
You must be logged in to post a comment.