Østerbro 1/2
Har du smagt ren, elg eller bjørn? Eller prøvet at lave pandekager af rensdyrblod? Hvis ikke, har du chancen lørdag den 1. februar, når Arctic Food igen besøger Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads. Med sig har de også gode marmelader af nordiske bær – tyttebær, blåbær og multebær – samt et udvalg af kunsthåndværk fra Sápmi.
Den 1. februar kommer Æblegården Holev med okse og lam fra det fynske. Har du endnu ikke smagt hvordan kød fra ungkvæg, der kun har fået modermælk, græs og om vinteren et lille tilskud af kartofler, så har du noget til gode. Der er en afgrund til forskel på smagen i en hakkebøf af græsfodret kvæg og en hakkebøf af udslidt malkeko fra supermarkedets køledisk.
Selvfølgelig kan du også finde sæsonens grønt og frugt hos Bisgaards Butik og KysØko, Der er godt brød fra Svaneke Brøds amagerafdeling, der er gouda og andre gode oste hos Nells Cheeses, svinekød, bacon, æg og pølseguf fra Landlyst og franske specialiteter hos Saveurs de France.
Bemærk, at hvis du er ved at løbe tør for olivenolie, er det nu, du skal tanke op: Kransehuset med de fine græske olier kommer nemlig ikke på markedet i resten af februar, og er først tilbage første lørdag i marts.
STADEHOLDERE
You must be logged in to post a comment.