Bondens Marked i København


Abonner på nyhedsbrevet


Se de næste markeder

marts 2025
No event found!

Følg os på Instagram


Følg os på facebook

Cover for Bondens Marked i København
5,004
Bondens Marked i København

Bondens Marked i København

Bondens Marked holder til Østerbro hver lørdag året rundt fra kl 10 til 15 med årstidens varer t

Lørdag den 8. marts må vi undvære Bennys Ostebil på grund af mekaniske problemer – men til gengæld er Pinotageshoppen tilbage med sydafrikanske vine og spirituosa efter vinterpausen.Derudover har vi selvfølgelig sæsonens grønt og frugt, der er kød og charcuteri hos Landlyst, olier, oliven og andet godt græsk hos Kransehuset, brød fra Svaneke på Amager og franske specialiteter hos Saveurs de France.Det er som sædvanlig lørdag fra 10-15 på Sankt Jakobs Plads.STADEHOLDEREBisgaards ButikKransehusetKysØkoLandlystPinotageshoppenSaveurs de FranceSvaneke Brød ... See MoreSee Less
View on Facebook
Den 1. marts er det officielt forår – men os, der er vant til disse breddegrader ved bedre. Selv om varmen og lyset så småt er ved at vende tilbage, kan vinteren sagtens komme med både små og større eftersvirp længe endnu. Så du skal tage det lune tøj på, når du skal besøge Bondens Marked på den første, officielle forårsdag. Vi byder på sæsonens grønt, ferske udskæringer af lam og okse, oksespegepølse, ænder, godter og kunsthåndværk fra vores nordlige venner i Sápmi, brød til måltiderne, olie, franske specialiteter, hollandske oste samt æbler og frugtdelikatesser. Herunder ser du en liste over ugens stadeholdere.STADEHOLDEREArctic FoodBisgaards ButikKransehusetKysØkoNell's CheesesSaveurs de FranceSvaneke BrødÆblegården Holev ... See MoreSee Less
View on Facebook
Lørdag den 1. marts kommer Æblegården Holev bl.a. med ferske udskæringer af oksekød. Her er i den anledning lige en praktisk guide til hvordan du forbereder fastelavnssøndagsmiddagen – for husk, fastelavn er karnevalstid, karneval af det latinske carne vale, farvel kød, indgangen til de fyrre dages faste op mod påsken. Her er det en bøf af nyretapper (som altså ikke har en dyt med nyrer at gøre, det er en muskel, der sidder bag det, der sælges som flanksteak, og som i reglen ender i pakker med hakket fars, når vi snakker supermarkedskød). Nyretapper har en sene i midten, og den skal fjernes. Brug en skarp kniv og lad den glide ned langs senen i den ene side, og derefter langs kødet under senen i den anden side. Har du en condiboks i fryseren med afpuds til at koge supper af, kan du med fordel smide senen deri. Nyretapper kan tilberedes over lang tid – fx i gryderetter – eller over kort tid. Hvis du mærker på musklen ved tommelfingerroden med pegefingeren er den blød, gør du det med lillefingeren, er den hård: det svarer til henholdsvis en rød og en mere gennemstegt bøf. Krydr bøfferne, sørg for at de har stuetemperatur, og brun dem godt af i en pande med lidt olie. Tilsæt derefter rigeligt med smør, og steg dem, mens du ofte vender dem og øser smør over. Tag dem af panden, når de føles som den tommelfingermukelhårdhed, du går efter, og skår dem i bidder på tværs af fibrene.Server med et godt glas, en god mos eller pommes anna og en salat (ja, vi ved godt, det ikke lige er sæson, men … ). ... See MoreSee Less
View on Facebook